Britney ferierte hos Mel Gibson

(19.05.2008, sist oppdatert 19.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears hadde en avslappende strandhelg i Costa Rica - og var innlosjert hos Mel Gibson.

Britney skal ha kommet på god fot med den langt eldre skuespilleren og hans kone Robyn da de var naboer i Malibu i California, der Britney bodde en tid.

 

Sist helg besøkte Britney dem sammen med pappa Jamie Spears, og benyttet anledningen til å kose seg på stranden og prøve seg på body board i bølgene, skriver den britiske tabloiden The Sun.

 

Mel Gibson har selv slitt med rusproblemer, og i et intervju i 2002 sa han at han nylig hadde funnet ut at han hadde en bipolar lidelse, det som da ble kalt manisk-depressiv. Etter at han ble arrestert i juli 2006 for fyllekjøring og påfølgende utskjelling og jødehets av en politibetjent, har han klart å holde seg edru.

 

Ifølge avisen skal Gibson hatt nær kontakt med Britney Spears den senere tid, etter at han og familien tok kontakt da hun ble tvangsinnlagt i februar. Nå tilbød Gibson at hun kunne komme seg vekk fra Los Angeles og reise sammen med ham og kona til Guanacaste i Costa Rica. Der kjøpte Gibson for noen år siden en ranch ved kysten til 130 millioner kroner.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears og Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews