Victoria Beckham sikter mot Italia

(12.05.2009, sist oppdatert 12.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham skal etter sigende være på vei mot Italia.

Den tidligere Spice Girls-sangeren, som for tiden bor i Los Angeles med sine tre sønner mens hennes fotballektemann David spiller for den italienske klubben Milan, har bestemt seg for at hun ikke lenger kan være borte fra sin mann - og vil at de alle skal leve under samme tak.

 

- Victoria elsker Amerika, men alle flyturene fram og tilbake begynner å bli en belastning, og å være borte fra David har vært veldig tungt for dem begge. Hun er glad i vennene sine og sitt liv i Los Angeles, men det kan ikke oppveie det faktum at hun er så langt borte fra sin ektemann. Innerst inne er hun en mamma og en kone og hun vil gjøre det som er best for sin familie, sier en kilde til det britiske magasinet Star.

 

David Beckham, som har vært i Italia siden januar, vil trolig vende tilbake til Amerika neste måned for å gjenoppta sin kontrakt med Los Angeles Galaxy, men det blir hevdet at Milan vil tegne en langtidskontrakt med ham for den neste sesongen som begynner i august.

 

Victoria sier nå etter et hjem til familien og en skole for guttene deres, Brooklyn (10), Romeo (6) og fire år gammel Cruz.

 

- Victoria har sagt at ungene håpet de kunne bli værende i Los Angeles, der de har slått seg til ro, særlig Brooklyn. Men de er vant til å flytte mye på seg nå. De har balanserte barn, så Victoria er ikke for bekymret for at de skal tilpasse seg et nytt hjem og en ny skole, sier kilden.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews