Trøbbel i Spice-leiren

(17.10.2007, sist oppdatert 17.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham og Geri Halliwell klarer ikke å bli enige om noen ting. Snart reiser de sammen på Spice Girls? verdensturné.

Victoria, eller Posh Spice, er i fyr og flamme over et forslag om at Geri, som forlot Spice Girls i 1998 for å gå solo, skal få synge en potpurri av sine egne låter på turneen som starter i desember.

 

Victoria er ubøyelig i sin mening. For henne var det en forutsetning at Geris solomateriale skulle holdes vekk fra Spice-turneen, skriver magasinet Star.

 

Uenigheten er i ferd med å splitte krydderjentene i to leire. Emma Bunton og Mel C skal ha tatt Geris side i saken, mens Mel B er enig med Victoria.

 

Geri og Victoria skal også være uenige om sceneantrekkene. Victoria ønsker seg stilfulle drakter, mens Geri vil ha mer fargesprakende klær, slik jentene ble berømte for å bruke under sin storhetstid på nittitallet.

 

- Både Victoria og Geri har utviklet seg mye siden de sist var en del av Spice Girls, og de har veldig ulikt syn på hva som vil fungere i turnésammenheng, sier en kilde.

 

- Med sin motebakgrunn, anser Victoria seg for å være en nøkkelperson når det gjelder å bestemme antrekk og en helhetlig «look» for bandet, mens Geri nekter å bøye seg.

 

Forholdet mellom de to krydderjentene skal være så anspent at de måtte ha et møte hjemme hos Geri for å rydde opp i situasjonen. Men møtet endte med nok en krangel.

 

- Det ble ikke pent. De er begge sterke personligheter som er vant til å få det som de vil, så de klarer ikke bli enige om noe som helst, sier magasinets kilde.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Sara
17.10.2007 18:05
Haha, Victora er en diva, og hun skal ha meningen sin uansett..
Diva er licious, og det r hu å, de andre er bare NOBODY'S! Geri brenn, kanskje hu kan gi opp å slutte engang til  Smile :-\) men whatever

Sara
17.10.2007 18:08
Btw; sjekk antrekket til victoria & geri på bildet....
Hmmm lurer på hvem som burde holde kjeft når det gjelder spice looken.. med mindre de ønsker å gå for, tilbakestående fucka kjedelig look, da er det jo bare å satse på geri sine tarda meninger..

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews