Spice Girls ute på vift

(09.02.2007, sist oppdatert 09.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Mange sperret opp øynene da tre av de tidligere Spice Girls-medlemmene var ute på middag sammen nylig.

Victoria Beckham ankom den glamorøse restauranten Nobu i London onsdag, iført en nærmest påsprayet, trang skinnkjole og en leopardmønstret kåpe. Der traff hun de tidligere Spice Girls-medlemmene Emma Bunton og Geri Halliwell.

 

Britisk presse mener de tre sannsynligvis kom sammen for å feire at Emma Bunton venter sitt første barn. Men enkelte medier spekulerer i at det er et comeback for jentegruppa som står på fru Beckhams agenda. For med nye venninner som Katie Holmes og Jennifer Lopez, skal fru Beckham være desperat etter å bli stjerne i USA. Og det er kanskje bare en Spice Girls-gjenforening som kan gjøre henne interessant igjen?

 

En kilde nær henne sier ifølge Daily Mail: - Hun ser Spice Girls som en inngangsport til berømmelse i USA. Hennes plan er å gjenoppstå i USA, hvor hun tror de kan tjene millioner. Hun skal ha uttalt til Halliwell og Bunton: - Jenter, jeg trenger dette. Gjør dette for meg.

 

Nå håper hun Halliwell og Bunton skal overtale også Mel Brown (Scary Spice) og Mel Chisholm (Sporty Spice) til å satse sammen med henne i USA.

 

- Victoria sier hun vil være hjernen bak gjenforeningen, med hjelp fra den tidligere Spice Girls-manageren Simon Fuller. Hun håper de kan begynne å jobbe rett etter at Emma og Mel B har fått sine babyer. Innen et år, altså, hevder kilden videre.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.194 sec - 1 pageviews