Spice Girls på randen

(22.10.2007, sist oppdatert 22.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

I helgen spilte den nylig gjenforente jentegruppa Spice Girls inn en ny musikkvideo. Ifølge vitner gikk det ikke helt fredelig for seg.

Dersom vi skal tro den britiske tabloiden The Sun, hadde de fem Spice Girls-jentene sin fulle hyre med å overgå hverandre med divanykker og tårefylte utbrudd i helgen.

 

De slo sine pjalter ihop for å spille inn ny musikkvideo fredag, og det utartet til intet mindre enn «en eksplosjon av tårer, følelser og divanykker», melder avisen.

 

Femspannet møttes i Pinewood Studios fredag, hvor dagen ble brukt til å spille inn en video for den kommende singelen «Headlines (Friendship Never Ends)».

 

Låttittelen kan fort bli ironisk oppfattet, når det ene øyevitnet etter det andre står fram og forteller om krangling og tårer. Den nyslåtte mammaen, Baby Spice, skal ha blitt så utslitt under innspillingen, at hun brøt sammen i ukontrollert gråt.

 

Mel B på sin side brukte visstnok hele dagen på å klage over jetlag mens Geri Halliwell stadig forlangte pauser - fordi hun skulle meditere.

 

Victoria Beckhams assistent måtte følge henne overalt med en fruktkruv og sjampanje. Og selv Sporty Spice - Mel C - klarte ikke presset og kom med gjentatte irritasjonsutbrudd da innspillingen trakk ut.

 

- Ting ble veldig forsinket, regissøren dro seg i håret og truet med å forlate stedet dersom de ikke skjerpet seg. Men jentene var helt på randen. Emma gråt ettersom det hele trakk mer og mer ut. Geri gjorde det ikke bedre med sin meditering og spirituelle stunts, som forsinket det hele. Alt er som før, bare forstørret. Og da snakker jeg ikke om puppene deres, men om egoene, sier en kilde til The Sun.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews