Posh får ikke bli gravid

(20.06.2007, sist oppdatert 20.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham - som tidligere har sagt at hun ønsker seg en liten jente i tillegg til de tre sønnene - får ikke bli gravid med det første, fordi det kan ødelegge comebacket hennes som Posh Spice når krydderjentene gjenforenes.

Det er Simon Fuller, mannen som var Spice Girls-manager i jentegruppens glanstid, som har satt opp en serie strenge regler for hvordan jentene nå bør oppføre seg.

 

Og nederst på den listen, pent formulert, men veldig poengtert, står det å lese «Vennligst ikke bli gravid!». Det er The Sun som har fått tilgang til reglene som Fuller pålegger jentene å følge for å gjøre comebacket så glatt som mulig.

 

Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel B og Mel C skal ikke snakke om pengene de kan komme til å tjene på gjenforeningen, de skal snakke stolt om Spice Girls-tiden, de skal respektere hverandres liv, synspunkter og valg, og - sist, men ikke minst: De får ikke krangle om planer og bestemmelser.

 

Fuller, som også skapte Idol-serien, overlater ifølge avisen ingenting til tilfeldighetene når jentegruppen skal gjenforenes. Han lover jentene at han «skal få dette til å fungere for dere».

 

Spice Girls-mottoet var, som mange husker, «girl power». Men nå kan ting tyde på at det er Fuller som har makten.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews