Mel Cs Beckham-løgn

(04.01.2010, sist oppdatert 04.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mel C benytter Victoria Beckhams navn for å få bord på restauranter.

Sangeren innrømmer at hun ikke er så berømt som sin tidligere Spice Girls-kollega, og sier at hun ikke er redd for å dikte opp møter med Posh for å få det hun er ute etter.

 

- Jeg får fortsatt ikke alltid bord på restauranter. Selv om jeg har et knep eller to i ermet. Jeg sier alltid at Victoria Beckham kommer når jeg bestiller. Da er det alltid et bord ledig.

 

Mens Mel fortsatt er venner med Victoria og resten av gruppa - Geri Halliwell, Mel B og Emma Bunton - innrømmer hun at de ikke alltid kommer godt ut av med hverandre når de går ut sammen.

 

- For å være ærlig, da vi først gikk fra hverandre så jeg ikke de andre jentene på et par år. Så begynte vi å ringe til hverandre, og da vi la ut på en gjenforeningsturné oppdaget vi hvor nær vi egentlig står hverandre. Og det å bli mødre har gjort oss alle mindre skarpe i kantene, sier hun til avisa Sunday Telegraph.

 

- Nå møtes vi når vi kan. Vi krangler fortsatt, men vanligvis ikke før etter et par drinker for mye.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews