Mel C er singel - og travel

(09.07.2012, sist oppdatert 09.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere Spice Girls-sangeren Mel C har skilt lag med kjæresten hun har vært sammen med de siste årene.

Bruddet er ifølge The Sun bekreftet av en talsperson for Melanie Chisholm, og kommer ifølge avisen overraskende: Det bare er noen måneder siden hun snakket om at hun ønsket seg flere barn.

 

- Jeg vil gjerne ha flere! Minst et til, men du vet aldri hva livet bringer, så det er noe jeg håper for i fremtiden, sa hun da. Mel C (38) møtte den syv år eldre eiendomsutvikleren Thomas Starr i 2002 og har vært samboere siden. De har datteren Scarlet på tre år sammen.

 

Riktignok sa hun også til Bang Showbiz at de ikke hadde noen bryllupsplaner, til tross for ti års fartstid og felles barn:

 

- Niks, ingen endringer der. Vi er svært lykkelig slik ting er, sa hun da. Men den nysingle stjernen har nok å henge fingrene i med i tiden fremover:

 

Mel C er for tiden dommer på Andrew Lloyd Webbers nye talentshow på TV, kalt «Superstar». Oppgaven er å finne Jesus-rollen til en ny oppsetning av «Jesus Christ Superstar» - der hun selv skal fylle rollen som Maria Magdalena. Spice-jentene samles til åpningsseremonien i London, mens musikalen «Viva Forever» - der sangene fra Spice Girls-tiden blir å høre - har premiere i desember.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mel C!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.207 sec - 1 pageviews