Mel C advarer mot slankefarer

(06.07.2007, sist oppdatert 06.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Mel C, kjent som Sporty Spice, går nå ut og advarer mot farene ved ekstrem slanking.

I dag er hun 33 år og innrømmer at hun var en svært helsefarlig rollemodell i glansdagene til Spice Girls.

 

- Jeg var undervektig og hadde et usunt image, mens barn og unge så opp til meg. Jeg ble så tynn at mensen stoppet og skjelettet ble svært skjørt. Jeg kan ha påført meg selv varige skader, sier hun til The Sun.

 

- Jeg var i treningsstudioet og trente konstant. Jeg ønsket å bli så perfekt som jeg kunne, selv om jeg visste at perfeksjonen gjorde meg svært syk, innrømmer Mel C i etterkant.

 

I forrige uke holdt de gamle krydderjentene pressekonferanse og offentliggjorde at Spice Girls skal gjenforenes og gjennomføre en verdensturné i desember og januar. Men i dag har bildet av de fem jentene endret seg atskillig:

 

I dag er det Posh Spice, Victoria Beckham, som er kroppsekstremisten, mens Mel B ser ut som en høyst normal og vakker, voksen kvinne med former.

(©NTB)

 


Les alt om Mel B og Mel C og Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews