Mel C: - Fikk nesten fyken fra Spice Girls

(21.12.2012, sist oppdatert 21.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Mel C avslører at hun var nær ved å få sparken fra Spice Girls på høyden av jentegruppas karriere.

Den 38-årige sangeren, som egentlig heter Melanie Chisholm, tar bladet fra munnen og snakker ut i en dokumentar i regi av ITV. Dokumentaren «The Spice Girls‘ Story: Viva Forever» forteller hun om det stormfulle forholdet mellom de fem medlemmene av gruppa: Geri Halliwell, Mel B, Emma Bunton, Victoria Beckham og henne selv.

 

Hun sier blant annet at Geri Halliwell skapte atskillig turbulens: - Hun forlot gruppa flere ganger - men ikke offisielt. Jeg mener at flere av dem sluttet nå og da, vel, i alle fall Melanie (B) og Geri.

 

Hun sier videre: - Jeg ble nesten sparket ut en gang også, men det er en annen historie. Så ja, det var vanskelig. Jeg tror Geri ville skrevet under på det, hun også. Hun hadde en del personlige ting hun slet med, og det er vel ingen hemmelighet at hun og Melanie (B) hadde et stormfullt forhold. De står hverandre nærmest av oss alle fem, og det gjør at de også kan slåss som hund og katt.

 

Geri Halliwell forlot gruppa i 1998. Etter det fortsatte gruppa en tid som et firkløver helt til det også brast i 2000. I 2007 gjenoppsto jentegruppa en kort periode for en gjenforeningsturné. Dessuten samlet femspannet seg i sommer for en opptreden i forbindelse med sommer-OL i London. Denne måneden har musikalen «Viva Forever!» igjen brakt Spice Girls til rampelyset.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews