Mel B tvitrer om babyen

(05.09.2011, sist oppdatert 05.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

«Scary Spice», eller Melanie Brown som hun egentlig heter, og mannen Stephen Belafonte gleder seg over den nyfødte datteren.

Torsdag ble som kjent den tidligere Spice Girls-stjernen mamma igjen. Hun ble støttet inn på sykehuset av sin mann Stephen Belafonte og livvakten, melder The sun. Både mamma og barn skal ha de bra, og Mel B skriver selv på twitter:

 

- Babyen har kommet. Stephen besvimte nesten. Phoenix skrek. Jeg lo så mye at barnet omtrent hoppet ut. Hun er så fantastisk!

 

Den nyfødte datteren er Mel B sitt første barn med produsentektemannen Stephen Belafonte. Hun har fra før av døtrene Phoenix (12) og Angel (4). Hun giftet seg med Belafonte i 2008.

 

Og mens det ene barnet etter det andre melder sin ankomst i Spice Girls-klanen, uttaler Mel C (Melanie Chisholm) seg nå over kommende turnéplaner. Hun er ikke optimistisk - selv om gruppa gjorde det tålig bra besøksmessig da de slo seg sammen for noen konserter i 2007 og 2008. Hun sier:

 

- Gjenforeningen styrket vennskapene mellom oss. Det var gøy y å spille på O2 Arena foran så mange folk, men det største for oss jentene var å treffes igjen. Men jeg tror ikke vi vil turnere sammen igjen. Men det trodde jeg jo ikke forrige gang heller. Så hvem vet? Vi har jo et spesielt bånd på grunn av alt vi har opplevd sammen, og å være involvert i hverandres liv igjen er fantastisk, sier hun til magasinet Hello!

(©NTB)

 


Les alt om Mel B og Mel C og Melanie B!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews