Krangel i Spice-leiren

(13.12.2007, sist oppdatert 13.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

The Sun melder at ikke alt går knirkefritt for seg i den gjenoppståtte jentegruppa Spice Girls.

Geri, Posh, Baby, Mel C og Mel B smiler som bare det fra scenen i sin gjenforeningsturné. Men tabloidavisa The Sun melder at det stundom kan bli anspent og kranglete mellom de fem krydderjentene. Dersom vi skal tro tabloidavisen hakker de stadig på hverandre, samtidig som de kappes om å overgå hverandre i divanykker.

 

Spesielt skal stemningen være spent mellom Mel B og Geri, som også før i tiden stadig var i tottene på hverandre, dersom vi skal tro The Sun.

 

Tabloidavisens «speider» hevder det er under danseøvelsene det hyppig kan gå litt varmt for seg. - Mel B har det med stadig å hakke på Geri for det hun mener er mangel på konsentrasjon og en «slapp innstilling», skriver avisens kilde, som hevder Mel B har brølt følgende til Geri: «Dersom du brukte mer tid på å øve kunne vi kanskje klare dette. Nå må du prøve å følge med».

 

Victoria Beckhams divanykker skal også begynne å gå de andre på nervene. Angivelig brukte Posh så mye tid på Tom Cruise, Katie Holmes og lille Suri da de dukket opp på generalprøven i Los Angeles, at det gikk ut over tidsskjemaet til de andre jentene. Og hennes krav til hvordan hun skal ha det i garderoben, er også gjenstand til irritasjon, melder The Sun videre. To designersofaer, dataspill til ungene, webkamera, en poster med Audrey Hepburn, en massasjestol og mengder med spesialjuice skal blant annet være på kravlisten.

(©NTB)

 


Les alt om Mel B og Mel C og Tom Cruise og Victoria Beckham!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews