Katy Perry tilbys millioner for Brand-bok

(13.03.2012, sist oppdatert 13.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Popstjernen Katy Perry, som nylig skilte seg fra den britiske komikeren Russell Brand, kan komme til å tjene penger på bruddet.

Angivelig er hun tilbudt 2 millioner dollar for en utleverende bok om livet med den mye omtalte komikeren.

 

Paret skilte lag i desember etter bare 14 måneder i ektestanden. Det var Brand som leverte inn skilsmissepapirer først - og forklarte ønsket om skilsmisse med «uforenlige forskjeller».

 

Det har vært stille om bruddet fra partene, men nå er det et forlag som gjerne vil høre Perrys side av historien. En kilde sier ifølge The Sun:

 

- Da alt gikk bra, kunne ikke Katy slutte å snakke om ham. Siden de splittet opp har ingen av dem sagt noe, det gjør at prisen for deres historier blir høy.

 

I mellomtiden ryktes det at Katy Perry har gått videre etter bruddet, og funnet tonen med en 22 år gammel Chanel-modell.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry og Mel C og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews