Halliwell hemmelighetsfull om Brand

(31.08.2012, sist oppdatert 31.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Geri Halliwell skal ha en romanse gående med medbriten og komikeren Russell Brand. Men hun holder kortene tett til brystet, også i møte med sine eks-Spice Girls-kolleger.

Artisten og komikeren har holdt lav profil etter at de fant tonen under OL i London tidligere i år. Og selv om både Mel C, Victoria Beckham, Mel B og Emma Bunton hang sammen med Geri Halliwell i OL-tiden, fikk ingen av dem vite om den gryende romansen.

 

Mel C sier til The Sun: - Jeg vet ikke helt hva som skjer mellom de to, men jeg vet at de går godt overens. Jeg må drive forhør selv for å få vite noe, hun er så hemmelighetsfull og søt.

 

Samtidig har Halliwell fått nye bekymringer, dersom vi skal tro en kilde som mener Brands katt Morrissey misliker Halliwells hunder på det sterkeste. Kilden sier til Daily Mirror:

 

- Det var viktig for Geri at hundene møtte Russell, enhver mann må alltid godkjennes av dem. Så hun tok dem med, og mens de to hundene likte Russell, var ikke Morrissey like grei. Han ga hundene det onde øyet og mislikte dem sterkt ved første øyekast. Russell og Geri må rett og slett holde dem på atskilte rom.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.196 sec - 1 pageviews