Halliwell: - Spice Girls forener verden

(12.11.2012, sist oppdatert 12.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Geri Halliwell mener popgruppa Spice Girls hjalp til med å forene verden rundt viktige verdier.

Sangeren tok, sammen med bandvenninnene Victoria Beckham, Mel B, Emma Bunton og Mel C, verden med storm da de braste ut på popscenen i 1996.

 

Nå forteller Geri Halliwell om den store betydningen hun mener gruppa hadde. Hun lar seg intervjue i forbindelse den kommende teateroppsetningen «Viva Forever», som baserer seg på Spice Girls musikk.

 

- Showet handler om å bringe Spice-arven til nye generasjoner. Spice Girls handler om å forene verden, og å bringe sammen folk i ulike aldre. Det handler om kvinners kraft, det er noe essensielt og klanmessig ved det.

 

Mel B på sin side mener det kommende showet handler om hvor mye du gjerne stiller opp for en bestevenninne. Hun forteller videre til Sunday Times at hun og resten av Spice-klanen nettopp er bestevenner.

 

- Det er som en familie. Familier er ikke perfekte, men grunnlaget ligger der, og det består av kjærlighet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.399 sec - 1 pageviews