- Glem ryktene om Spice Girls-gjenforening

(15.06.2010, sist oppdatert 15.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske avisen Daily Star har fått Melanie Chisholm i tale. Hun sier det bare er rykter at Spice Girls skal gjenforenes igjen.

Chisholm, også kjent som Sporty Spice og Mel C, snakket med avisens utsendte under Isle Of Wight festivalen nylig, og slo resolutt fast:

 

- Ikke tro det du leser andre steder, for nå sier jeg det rett ut: Vi har ingen planer om å turnere igjen. Det er ingen ting som tilsier at det vil skje.

 

36-årige Chisholm sa videre: - Vi har alle våre egne prosjekter gående, og vi har familier også. Så vi kan ikke finne tid til det - selv om vi gjerne ville.

 

Spice Girls turnerte sist i 2007, og gjennomførte en tre måneder lang utsolgt konsertrekke rundt om i verden.

 

Men det er ikke helt kroken på døra for «Girl Power»-gudmødrene. Musikken deres lever videre når det nå er planer om en musikal basert på listetoppene deres. Musikalen «Viva Forever» vil skrives av skaperne av «Mamma Mia!»-musikalen, skriver Daily Star videre.

 

Mel C kunne videre fortelle at hun er travelt opptatt med sin 15 måneder gamle datter Scarlet, og at hun videre er travelt opptatt med et nytt album.

(©NTB)

 


Les alt om Mel C!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.358 sec - 1 pageviews