Fødselssammentreff for Mel C

(03.03.2009, sist oppdatert 03.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Mel C sin baby ble født i samme rommet som datteren til Mel B i sin tid så dagens lys.

Mel B ble overrasket da hennes tidligere Spice Girls-kollega sendte henne en tekstmelding der hun skrev at hun hadde født sin datter Scarlet Starr på nøyaktig det samme stedet som hun selv fikk sitt første barn, for ni år siden.

 

- Her om dagen tekstet jeg henne og spurte hvordan det sto til og hun svarte at hun var i ferd med å tekste meg for å si at hun hadde født! Hun fikk faktisk ungen på det samme sykehusrommet som jeg fikk Phoenix, sier Mel B til det britiske magasinet Closer. Mel C (35) er det siste Spice Girls-medlemmet som har fått barn.

 

I tillegg til Phoenix Chi har Mel B den 22 måneder gamle datteren Angel Iris. Emma Bunton er mor til den halvannet år gamle gutten Beau, mens Geri Halliwell har den to år gamle datteren Bluebell. Victoria Beckham har tre sønner - Brooklyn (10) Romeo (6) og Cruz (4).

 

Mel B legger til at hennes tidligere bandkolleger håper å treffes snart, sammen med alle barna.

 

- Nå som det har kommet en ny baby inn i Spice-verdenen, må vi klare å få samlet alle barna - men det er et logistisk mareritt! Men det kommer til å bli helt utrolig når vi omsider får det til, legger Mel B til.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews