Beckham grunnen til at Spice Girls legger ned

(05.02.2008, sist oppdatert 05.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham avslører at hun er årsaken til at Spice Girls likevel ikke vil utvide turnéplanene sine.

Fru Beckham er angivelig lei av turnélivet og planlegger å droppe musikkindustrien for godt. I stedet vil hun vie seg fullt og helt til sin designerkarriere, skriver britiske News of the World på sine nettsider.

 

Victoria Beckham sier til samme publikasjon at hun aldri noensinne kommer til å synge en sammen med Mel B, Geri Halliwell, Emma Bunton og Mel C igjen.

 

Den celebre briten sier videre at den eneste grunnen til at hun gikk med på en Spice Girls-gjenforening, var for å glede sønnene Brooklyn (8), Romeo (5) og Cruz (2).

 

- Jeg var svært nervøs for å gjøre noe sammen med Spice Girls igjen, og jeg var redd for å sende ut feil signaler. Grunnen til at jeg gjorde turneen var for å vise ungene at mamma en gang var en popstjerne. Men dette har jeg tenkt mye på, og jeg har funnet ut at jeg ikke hører hjemme i musikkindustrien, men i moteindustrien. For tiden setter jeg sammen et team og skal jobbe med mote igjen så fort jeg er ferdig med Spice Girls-turneen denne måneden. Det er den siste sjansen til å se Spice Girls sammen. Noensinne.

 

Den siste konserten i den pågående gjenforeningsturneen vil finne sted i Toronto i Canada tirsdag 26. februar.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.322 sec - 1 pageviews