Beckham får Spice Girls-forbud

(30.11.2007, sist oppdatert 30.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Victoria Beckham skal ha gitt ektemannen David Beckham forbud mot å komme og se henne i aksjon under Spice Girls-jentenes første comebackkonsert i Canada søndag.

Grunnen til at hun ikke ønsker å se ektemannen i salen, skal være at hun er for nervøs.

 

Sangeren inntar scenen i Vancouver, Canada, søndag, sammen med kumpanene Geri Halliwell, Mel C, Emma Bunton og Mel B - og sparker dermed i gang sin lenge bebudede verdensturné.

 

David og Victoria har tre barn sammen: Brooklyn (8), Romeo (5) og Cruz (2). Men til tross for at de har vært et ektepar lenge, er altså fruen redd for å dumme seg ut foran ektemannen. Ifølge det britiske nettstedet Female First, sier fotballesset følgende om saken:

 

- I det ene øyeblikket sier Victoria at hun vil ha meg der, i det neste sier hun det motsatte. Hun konkluderer ofte med: «Ikke kom på det første showet. Da er vi alle alt for nervøse».

 

Han legger til: - Jeg får hoppe på showet et par dager senere, kanskje i San José, og da tar jeg guttene med meg. Og jeg vet Victoria vil ringe meg så snart den første konserten er unnagjort. Hun sier prøvene har gått over all forventning.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews