Mel B saksøkes for 1,4 millioner dollar

(12.07.2010, sist oppdatert 12.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Tilnavnet Scary Spice er visstnok vel fortjent.

Det er eiendomsmegleren Amado Aguirre som anklager popstjernen Mel B, hennes ektemann Stephen Belafonte, samt en mann som jobber for paret, for å ha banket ham opp. Nå vil han ha 1,4 millioner dollar i erstatning, melder TMZ.com.

 

Aguirre var i Mel Bs nabolag i desember i fjor og tok noen bilder av et hus han skulle taksere. Aguirre tror kameraet forledet popstjernen og hennes følge til å tro at han var en paparazzi de skulle lære en lekse. De tre skal i hvert fall angivelig ha truet ham og skadet ham fysisk. Aguirre påstår de brakk hånden hans og påførte ham nakke- og ryggskader.

 

I tillegg til de 1,4 millioner dollarene, krever også Aguirre 10 dollar i erstatning for øredobber han mener man mistet under basketaket. Rett skal tydeligvis være rett.

(©NTB)

 


Les alt om Mel B!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews