Mel B blåser i kritikk

(25.04.2012, sist oppdatert 25.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Mel B bryr seg ikke om at noen mener hun gjør en dårlig jobb som medprogramleder i australske «Skal vi danse».

Det tidligere Spice Girls-medlemmet Mel B er for tiden programleder i «Dancing with the Stars», kjent som «Skal vi danse» her hjemme, sammen med Daniel MacPherson. Nå har kommet i hardt vær for sine vertinneferdigheter på skjermen.

 

Mel B får særlig kritikk etter at hun ba den første utslåtte deltakeren i dansekonkurransen, Erin McNaught, om å «bli drita», ifølge australske Herald Sun.

 

- Det er alltid noen som vil si noe, men jeg bryr meg ikke. Jeg får lønnsslippen, går til livesendingene og elsker det. Jeg får bruke finkjole hver uke, noe som er fint, og jeg er her for å gå jobben gjort, sier Mel B, som innrømmer at hun er litt nervøs under sin andre uke med livesendinger.

 

- Men nervene plager meg ikke i det hele tatt, det holder meg skjerpet, fortsetter hun.

 

Mel B har også fått mye kritikk for sin programlederstil på Twitter, skriver Daily Mail. Én skriver: «Jeg risikerer å underkjenne henne, men ærlig talt, det er forferdelig å se Mel på «Dancing with the Stars». Hun er uten klasse og tilfører ingenting.

(©NTB)»

 


Les alt om Mel B!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews