Megan sparket av Spielberg etter Hitler-uttalelse

(20.06.2011, sist oppdatert 20.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det skal ha vært Steven Spielberg selv som beordret at Megan Fox fikk sparken fra «Transformers: Dark of the Moon».

Hun uttalte i et intervju rett før innspillingsstart at filmens regissør Michael Bay «var som Adolf Hitler» på filmsettene sine. Det falt i dårlig jord hos filmens sjefsprodusent Spielberg, som er jødisk.

 

- Du vet Hitler-greia. Steven sa «nå gir du henne sparken», har Michael Bay sagt ifølge Daily Mail.

 

Dermed fikk Fox fyken fra tredje runde av «Transformers»-filmserien, og ble erstattet av Rosie Huntington-Whiteley. Selv har Fox hevdet hun forlot trilogien for å få nye utfordringer.

 

Bay selv er angivelig ikke såret over sammenligningen. Ironisk nok er det han som oppdaget Megan Fox og ga henne hovedrollen til tross for at hun var fullstendig ukjent. Men både «Transformers»-filmteamet så vel som skuespillerkollega Shia LaBeouf rykket ut mot Fox.

 

- Hun begynte å snakke dritt om kapteinen vår. Det kan du ikke gjøre, har LaBeouf uttalt til bladet GQ, mens filmteamet i et åpent brev på Bays hjemmeside kalte Megan Fox «dum som et brød». Også filmens manusforfatter Ehren Kruger har hevdet at Fox virket «uinteressert» da hun dukket opp på øvingene til «Transformers: Dark of the Moon».

(©NTB)

 

 


Les alt om Megan Fox!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews