Megan Fox overrasket pappa

(02.07.2010, sist oppdatert 02.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Megan Fox fortalte ikke sin far at hun skulle gifte seg med skuespillerkollega Brian Austin Green før etter at vielsen hadde funnet sted.

De to giftet seg på Hawaii i forrige uke, men hennes far Franklin Fox, som er skilt fra Megans mor, fikk først vite om seremonien på telefon etter at den hadde funnet sted.

 

- Megan ringte meg etter at de hadde giftet seg og sendte et bilde av henne og Brian til meg fra sin iPhone. Datteren min så veldig lykkelig ut på bildet som hun sendte meg fra den svært private vielsen. Jeg gleder meg på hennes vegne og jeg har møtt Brian før og jeg tror han er en grei kar, og jeg håper de blir lykkelige, sier Fox

 

Megan, som har hatt følge med Brian siden 2004, vokste opp med sin mor og stefar, men treffer fortsatt Franklin.

 

- Vi har jevnlig kontakt og jeg ser henne vanligvis når hun besøker søsteren sin i Florida. Jeg er virkelig glad på begges vegne, sier han til RadarOnline.com.

 

Megan (24) og Brian (36) giftet seg i all hemmelighet sist torsdag på Four Seasons Resort og det var hans åtte år gamle sønn Kassius, som han har med Vanessa Marcil, som fulgte sin far fram til bruden.

(©NTB)

 


Les alt om Megan Fox!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews