Fox tror på skjebnen

(13.08.2012, sist oppdatert 13.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Fox tror på skjebnen. Foto: © Bob Charlotte  / PR Photos
Han er min sjelsfrende, sier Megan Fox om ektemannen Brian Austin Green. Paret venter sitt første barn. Foto: © Bob Charlotte / PR Photos
Megan Fox (25) tror det var skjebnen som førte henne sammen med Brian Austin Green.

De to skuespillerne giftet seg i 2010 og har vært sammen siden Fox var 18 år. Hun tror det er skjebnebestemt at hun og den 12 år eldre skuespilleren, kjent fra «Beverly Hills 90210», traff hverandre, og hun elsker å være stemor for den 10 år gamle sønnen hans.

 

For tiden venter paret sitt første felles barn, og Fox sier: - Første gang jeg så Brian, fikk jeg sommerfugler i magen. Første gang han berørte meg, var det så mye elektrisitet. Jeg føler virkelig at jeg har møtt min sjelsfrende. Vi er forutbestemt å leve denne delen av livene våre sammen.

 

Hun sier til magasinet Now om forholdet til stesønnen Kassius: - Mange ting gjør meg lykkelig. Men jeg føler meg så utrolig glad når stesønnen min sier at jeg er fin. Da han begynte å bo hos Brian, var han bare to - og jeg var 18. Jeg har tatt meg av Kassius siden han var tre. Jeg elsker å være stemor. Erfaringen er det mest meningsfylte i livet mitt og noe som holder meg jordnær.

(©NTB)

 


Les alt om Megan Fox!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews