Fox ansatte barnepike

(07.12.2012, sist oppdatert 07.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Filmstjernen Megan Fox ansatte en barnepike etter uker uten søvn. - Jeg ante ikke at spedbarnsfasen var så krevende, sier hun nå.

26-årige Megan Fox fikk sitt første barn i september, sammen med skuespillerektemannen Brian Austin Green. I et nytt intervju forteller hun hvordan hun til å begynne med ville klare alt selv. Men nå har paret ansatt «nattevakt"; en barnepike som tar nattskiftet to ganger i uken.

 

Hun forteller til Daily Mirror: - Å ha et nyfødt barn i huset, er krevende. Det er mye jobb og jeg tillot ingen hjelp fordi jeg overvurderte min egen styrke. Jeg hadde ingen anelse om hvor krevende en baby kan være, så Brian og jeg ble til slutt helt utslitte.

 

Hun sier videre om sitt møte med foreldreskapet: - Du sover aldri og hele livet er sentrert rundt denne bylten som trenger deg konstant. Og jeg elsker det, det er dette jeg har drømt om siden jeg var en liten jente. Men for to uker siden sa jeg til Brian: «Vi må få oss en barnepike nå, ellers går det mot skilsmisse. Dersom ingen i huset her sover, kommer vi til å ta livet av hverandre».

 

Fox hjelper også til med omsorgen for Brians førstefødte sønn Kassius (10), som han har fra et tidligere forhold.

(©NTB)

 


Les alt om Megan Fox!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews