Meat Loaf skylder på sykdom

(08.07.2008, sist oppdatert 08.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Hitmakeren Meat Loaf slår tilbake mot kritikerne som mener stemmen hans har tapt seg.

Mannen bak «I‘d Do Anything for Love (But I Won‘t Do That)» hevder nemlig han fortsatt ikke er helt frisk etter behandlingen av en cyste som ble oppdaget på stemmebåndene.

 

Fansen flokket nemlig ut av konserten Meat Loaf spilte i Hampshire i England sist søndag - før showet var over - angivelig fordi vokalen var langt under par, skriver contactmusic.com.

 

- Det var ingen problemer med lyden, og de som sier at han var full tar feil. Han drikker ikke, sier David Cox, talsmann for Michael Lee Aday, som er Meat Loafs egentlige navn.

 

- Siden i fjor har han trent opp stemmen igjen, og den virkelige fansen vil ha hørt det. Han skapte et fantastisk show, på linje med det fansen ønsket seg, sier Cox.

 

Det var i november i fjor at Kjøttpuddingens stemme forsvant midt i en sang under en konsert i Vancouver i Canada. Det førte til en rekke avlysninger, og Meat Loaf ble diagnostisert med en cyste på stemmebåndene.

(©NTB)

 

 


Les alt om Meat Loaf!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.197 sec - 1 pageviews