Likte ikke sin nye rolle

(11.05.2012, sist oppdatert 11.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Matthew McConaughey medgir at han syntes manuset til sin nye film, «Killer Joe», var motbydelig - helt til han innså hvor morsomt det var.

- Da jeg leste det første gangen, følte jeg meg skitten. Jeg ønsket ikke å være nær det, sier skuespilleren til bladet Total Film.

 

Han snuste på tittelrollen i «Killer Joe», som handler om en morder som blir venner med en ung mann (spilt av Emile Hirsch i filmen) som ønsker å ta livet av moren - for å få livsforsikringen hennes. Det var først da en venn som McConaughey stoler på, anbefalte ham om å lese det om igjen at lyset gikk på for ham.

 

- Jeg leste det med min humoristiske sans påslått, og fant en del humor rundt denne karakteren som også er livsfarlig og et rovdyr, sier Matthew McConaughey.

 

Og da innspillingen begynte, ble han så revet med at han knapt følte han hadde tid til å spise lunsj.

 

- Jeg ville ikke forstyrres av utenverdenen, sier McConaughey.

 

Filmen ble regissert av William Friedkin, og er basert på Tracy Letts‘ teaterstykke ved samme navn som gikk på Broadway. Den får premiere til sommeren.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews