Grant falt for kinesiske kvinner

(29.10.2010, sist oppdatert 29.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Hugh Grant (50) ble forelsket fire ganger etter bare å ha vært i Kina i ett døgn.

Den britiske skuespilleren besøker landet for første gang. Han ble betatt av kinesiske kvinner og kunne tenkt seg å finne en kinesisk kjæreste.

 

Grant kom med uttalelsen i Haikou på øya Hainan der han deltar i kjendisgolfturneringen Mission Hills Star Trophy sammen med blant andre skuespillerne Catherine Zeta-Jones, Christian Slater og Matthew McConaughey.

 

Grant har golfdilla, men avviser at lidenskapen kommer i veien for hans kjærlighetsliv. - Det er mer enn nok plass i livet til både jenter og golf, sier han ifølge nyhetsbyrået AFP.

 

Han lar seg heller ikke affisere av Miss World-konkurransen som finner sted et annet sted på Hainan til helgen. - Jeg må være ærlig, jeg er ikke noen stor fan av Miss World-konkurransen. Nå har jeg sagt det. Det er ikke min greie, sa han.

 

Hugh Grant åpner også for å spille mer seriøse roller, slik Hongkong-skuespilleren Aaron Kwok har foreslått.

 

Kwon spilte en spilleavhengig i filmen «After This Our Exile» og foreslo at Grant ville være perfekt i rollen i en vestlig nyinnspilling.

 

- Pussig nok så kom jeg akkurat fra Las Vegas og jeg ville virkelig likt den rollen, selv om jeg er en elendig gambler. Jeg tapte masse penger, sier Grant.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews