Skal Damon spille den falne Armstrong?

(30.10.2012, sist oppdatert 30.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nå spekuleres det i om Matt Damon er en het kandidat til å spille hovedrollen i en film om den falne sykkelhelten Lance Armstrong.

Ifølge avisen The Sun skal Hollywood snuse på mulighetene for å filmatisere Armstrongs tidligere lagkamerat Tyler Hamiltons ferske selvbiografi.

 

Den har tittelen «The Secret Race: Inside the Hidden World of the Tour de France: Doping, Cover-ups, and Winning at All Costs». Hamilton skrev boken sammen med Daniel Coyle, som tidligere har forfattet «Lance Armstrong‘s War».

 

Det er bare én hake, sier en kilde i filmbransjen til avisen:

 

- De fleste sportsfilmer ender i en inspirerende seier. Det blir en hard nøtt å finne en passende slutt. Lance var en helt før skandalen. Den nåværende slutten er for deprimerende. Det ville appellert mer om historien sluttet mer håpefullt.

 

Matt Damon har prøvd seg på landeveisritt selv, riktignok i veldedige løp. Og han har også vært nevnt i forbindelse med tidligere filmprosjekter om Lance Armstrong - da sistnevnte fremdeles var å regne som en amerikansk helt.

(©NTB)

 


Les alt om Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.485 sec - 1 pageviews