Ryder har forlovet seg

(04.03.2008, sist oppdatert 04.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Winona Ryder var nylig i Paris og kom hjem med ring på fingeren.

Det ser ut til å gå veien for filmstjernen Winona Ryder, som skapte store overskrifter etter en butikktyveri-affære i 2001.

 

Filmskuespilleren har forlovet seg med rockeren Blake Sennett, som er gitarist i bandet Rilo Kiley.

 

Forlovelsen skjedde da Ryder og Sennett var i Paris i slutten av februar i år, for å overvære visningen av vårkolleksjonen signert Valentino, melder svenske Aftonbladet.

 

I Paris skal det mediesky paret ha vist seg offentlig flere ganger, og Ryder fortalte pressen at de to har jobbet med en film sammen, ved navn «Water Pill». En annen stor rolle venter også på Ryder, nemlig i «The Private Lives of Pippa Lee», som går i innspilling i disse dager.

 

Tidlig på 90-tallet var Ryder forlovet med Johnny Depp. Siden har hun vært sammen med frontfiguren i gruppa Soul Asylum, Dave Pirner, trommis og sanger Dave Grohl samt skuespiller Matt Damon.

(©NTB)

 


Les alt om Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews