Minnie Driver avslørte graviditet hos Leno

(14.03.2008, sist oppdatert 14.03.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jay Leno fleipet med vektøkningen til Minnie Driver da han hadde henne som gjest på The Tonight Show torsdag - og da avslørte hun at hun var gravid.

I forrige uke følte Lisa Marie Presley seg tvunget til å opplyse at hun var gravid, etter at mediene skrev om hvor mye hun hadde lagt på seg. Likevel klarte ikke freidige Jay Leno å la temaet kvinners vekt ligge, melder People.

 

- Kaller du meg feit? Du har lagt merke til magen min, har du ikke, spurte Driver den freidige programlederen, som da svarte med å spørre om hun var gravid.

 

- Ja, det er jeg, bekreftet Driver. Dette er hennes første barn, og 38-åringen fleipet med at morgenkvalmen hennes er så ille at den faktisk foregår «morgen, middag, kveld».

 

- Jeg vet ikke hvorfor de kaller det morgenkvalme, sa Driver, som likevel syntes det var et greit bytte siden hun elsker «mer enn noe annet» å være gravid.

 

Minnie Driver avslørte imidlertid ikke hvem som er faren til barnet. Hun datet sin motspiller i «Good Will Hunting», Matt Damon, sent på 1990-tallet, så var hun forlovet med Josh Brolin i 2001, og i fjor ble hun koblet til tryllekunstneren Criss Angel.

(©NTB)

 


Les alt om Jay Leno og Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews