Matt Damon vil ikke ha flere barn

(22.10.2010, sist oppdatert 22.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Matt Damon (40) synes det er nok å være far til fire barn.

Fra før av har han og hans kone Luciana Barroso døtrene Isabella (4) og Gia (2) sammen - i tillegg til Lucianas datter Alexis (11) fra et tidligere forhold. Nå er Barroso gravid i tredje termin.

 

- Kona mi får snart det fjerde barnet vårt og vi har trukket en linje der. Dette er siste gang. Livet vårt er rikt og vidunderlig, og vi har nok barn nå. Lucy er i sin tredje termin for fjerde gang og jeg tror du ikke kan forlange mer av noen kvinne. Jeg vil ikke at hun skal bli som Ethel Kennedy!

 

Ethel Kennedy fikk elleve barn med sin mann, den avdøde senatoren Robert F. Kennedy.

 

Det fjerde barnet til ekteparet blir ei jente og Damon sier at han er fast bestemt på å oppdra alle sine døtre til å bli sterke kvinner.

 

- Jeg tror det viktigste for barn er å vite at det er avgjørelsene du tar mens du lever som betyr noe, måten du oppfører deg på, og hvordan du behandler andre mennesker. Det betyr noe her, og jeg håper det betyr noe i det neste livet også. Det koker ned til at du er til å stole på når det gjelder dine egne handlinger, sier han til Parade.com.

 

- Så hver gang jeg snakker med mine egne unger, eller når de spør, så prøver jeg å sette det hinsidige i en etisk ramme. Om jeg hadde en ønskeliste, ville jeg si at å oppdra de fire jentene mine til å bli sterke, gode kvinner står øverst.

(©NTB)

 


Les alt om Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews