Matt Damon fnyser av frastøtende Bond

(26.01.2009, sist oppdatert 26.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Matt Damon synes James Bond er «frastøtende».

«Bourne Identity»-skuespilleren, som har spilt CIA-agenten Jason Bourne i tre filmer, langer ut mot Ian Flemings kjente britiske spion, som for tiden blir spilt av Daniel Craig.

 

- Han er frastøtende. Bond er en imperialist, kvinnehater og sosiopat som går til sengs med kvinner og tyller i seg martini-cocktails og dreper folk. Filmen har en formel som de holder seg til, og de tjener mye penger på det. De vet hva de gjør og de kommer til å fortsette med det, sier Damon ifølge Monsters and Critics.com.

 

Damon skulle ha spilt Eliot Ness, en amerikansk agent som ble kjent for sine forsøk på å stoppe alkoholsalget i Chicago på 20-tallet, i den nye filmen «Torso», men produksjonen er blitt offer for den dårlige økonomien som råder.

 

Den skulle vært laget av David Fincher, men Paramount Pictures trakk seg ut av prosjektet, av frykt for at det kom til å koste mer enn 120 millioner pund å lage.

 

- Paramount har fortsatt lyst til å lage «Torso», men vil ikke at det skal bli et dyrt og risikabelt prosjekt som de forsøker å få til for et lavere beløp. Om de ikke får det til, kan andre Hollywood-selskap ta over produksjonen, sier en kilde.

(©NTB)

 

 


Les alt om Daniel Craig og Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews