- Lett å legge på seg

(08.09.2009, sist oppdatert 08.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Matt Damon likte å lage sin nyeste film «The Informant», der rolleskikkelsen hans også krevde at han la på seg 15 kilo.

- Det var svært, svært lett å legge på seg, kunne Damon informere pressen om under filmfestivalen i Venezia. Han hadde følgende råd om fremgangsmåte for dem som måtte undre:

 

- Det var ordentlig moro, antakelig den morsomste arbeidsoppgaven jeg har hatt fordi jeg ikke behøvde å gå i treningsstudioet etter jobben og jeg bare spiste alt jeg kunne se.

 

Rollen som Mark Whitacre, nestsjefen i et landbruksfirma som ble FBI-informant, krevde foruten vektøkningen også at han anla en tåpelig bart, frisyre og briller - og ble nærmest ugjenkjennelig. Men i Venezia er Matt Damon tilbake i vanlig, veltrent form, melder People.

 

«The Informant» er basert på en sann historie, og har også Melanie Lynskey («Two and A Half Men») og Scott Bakula på rollelisten. Regissør er Steven Soderbergh.

(©NTB)

 


Les alt om Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews