Jeremy Renner fryktet Bourne-rollen

(14.11.2011, sist oppdatert 14.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Når den første Jason Bourne-filmen uten Matt Damon skal lages, blir det stjerneskuddet Jeremy Renner som fyller rollen. Det var en tøff avgjørelse å ta.

- Tilbudet handlet ikke om en film, men om et livsvalg, sier Renner (40) til Entertainment Weekly. Årsaken er at han er redd for å miste anonymiteten han har hatt helt til det virkelige gjennombruddet kom med «The Hurt Locker» i 2009.

 

- Jeg tenkte «dette kommer til å påvirke hvordan det blir for meg å gå ned gata. Det kommer til å innvirke på hvordan det er å gå ut på restaurant». Jeg kan knapt tro at jeg sier dette, men vil dette ha betydning for de neste 20 årene av mitt liv? Som kunstner, vil dette være å slå spikeren i kista for min kunstneriske karriere?

 

Derfor var det mange runder med samtaler med agenten før Renner sa ja til rollen i «The Bourne Legacy», som er fjerde runde med Bourne. Innspillingen er i gang, og premiere blir i august neste år.

(©NTB)

 

 


Les alt om Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews