Damon trodde Clooney hadde lurt ham

(17.09.2009, sist oppdatert 17.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Matt Damon trodde George Clooney hadde lurt ham da han gikk opp i vekt.

Skuespilleren ville ikke innrømme at han hadde lagt på seg. I stedet var Damon overbevist om at hans skuespillervenn Clooney hadde fått noen til å sy inn klærne hans.

 

- Jeg lider av det motsatte av anoreksi. Jeg ser i speilet og jeg synes jeg tar meg godt ut. Jeg går litt opp i vekt, ikke bare for en film, men også ellers, og plutselig passer ikke dressene lenger. Jeg tenkte: «Hva er det som skjer?» Jeg tok på meg en annen dress og den passet heller ikke. For å være ærlig så tenkte jeg at Clooney hadde blandet seg inn og betalt noen for å få sydd dem inn.

 

Matt Damon innrømmet til slutt at han hadde spist for mye kaloririk mat, begynte å trene og etter hvert passet klærne igjen.

 

- Sannheten er, så klart, at jeg var feit. Jeg kan nesten ikke tro at det virket mer fornuftig på meg at George Clooney hadde betalt noen for å sy om dressene mine enn å innrømme at de faktisk ikke passet meg, sier han til MTV News.

(©NTB)

 


Les alt om George Clooney og Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.237 sec - 1 pageviews