Damon: - Utelukker ikke Bourne-comeback

(11.12.2012, sist oppdatert 11.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Matt Damon forteller at han kan tenke seg å gjenta rollen som storspionen Jason Bourne dersom «det riktige» manuset foreligger.

Skuespilleren forteller i et nytt intervju at han har satt stor pris på karakteren, og at han alltid har vært åpen for å spille Bourne igjen.

 

Han spilte Bourne sist i 2007 men overlot spionstolen til Jeremy Renner som spiller karakteren Aaron Cross i 2012-eventyret «The Bourne Legacy».

 

Til Access Hollywood sier Damon: - Jeg har alltid vært åpen for en fortsettelse. Jeg elsker karakteren, og jeg elsker filmserien.

 

Han sier videre: - Det handler i grunnen om å finne den riktige historien. Vi vet foreløpig ikke hvordan den er. Hvordan får du karakteren i gang igjen? Hadde vi funnet ut det, så hadde vi gjort det:

 

Skuespilleren sier at han jevnlig diskuterer med regissøren Paul Greengrass:

 

- Vi har mye annet vi kunne snakket om, men Bourne kommer alltid opp. Det er fordi han har spilt en så stor og betydelig rolle i livene våre. Så vi ville elsket det om det flasket seg. Men det er en hard nøtt.

(©NTB)

 


Les alt om Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews