Damon: - Bourne kan vente i fem år

(17.01.2011, sist oppdatert 17.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Filmselskapet Universal ser ut til å ville realisere planene om en fjerde Jason Bourne film, «The Bourne Legacy», uten Matt Damon og regissør Paul Greengrass om bord.

Men nå sier Damon at han og Greengrass trolig kommer til å gjøre sin egen Bourne-film litt fram i tid. Og dermed kan det være duket for et oppgjør mellom duoen og filmstudioet, melder Hollywood Reporter. Det var under Critics‘ Choice Award fredag at Damon uttalte seg om planene.

 

- Jeg håper virkelig det kommer til å skje, sa han - og la til at beslutningen ikke er hans alene: - Det er egentlig opp til Paul Greengrass, regissøren. Jeg har alltid sagt at jeg ikke gjør Bourne uten ham, slo han fast.

 

I oktober ble det meldt at Universal ikke ville vente til Damon og Greengrass har tid til å bli med. Det foreligger i stedet planer om en ny film regissert av mannen bak filmer som «Michael Clayton» og «Duplicity», Tony Gilroy.

 

- Jeg tror Paul kommer til å gjøre en eller to andre filmer som han har på gang, men etter det kan det tenkes at han vil begynne å jobbe med en Bourne-film, fortsatte Damon. Og la til: - Jeg føler at så mye tid har gått nå at det ikke spiller noen rolle om vi ventet fem år til.

(©NTB)

 


Les alt om Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews