Clooney hjelper Damon

(15.09.2009, sist oppdatert 15.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren George Clooney lovet i helgen at han skulle hjelpe sin venn og kollega Matt Damon å komme i form og gjenvinne tittelen som «verdens mest sexy mann».

- Matt konkurrerer hardt med både Brad og meg, og Brad og jeg er to ganger kåret til verdens mest sexy mann, og Matt har vunnet bare en gang, og det ser jeg i grunnen bare på som et slumpetreff, sa han på en pressekonferanse under den pågående filmfestivalen i Toronto.

 

- Når jeg har sett ham nylig, så vet jeg at han mye å arbeide med hvis han vil opp dit igjen. Men jeg skal ta tak i ham og han må kjøre en hard kampanje i år, sa Clooney ifølge nyhetsbyrået AFP.

 

Damon ble kåret til «verdens mest sexy mann» av magasinet People i 2007 for sine skarpe, blå øyne og trivelige utseende. Men han la på seg noe over 13 kilo og spiste pizza og drakk øl til rollen i sin nye film «The Informant!» sist Clooney så ham.

(©NTB)

 


Les alt om George Clooney og Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews