Arnold: - Jeg er tilbake

(11.02.2011, sist oppdatert 11.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Arnold Schwarzeneggers mest berømte filmreplikk er «I‘ll be back». Og nå fastslår han at han er tilbake for alvor som actionhelt i Hollywood.

- Spennende nyheter. Mine venner på CAA (hans manager) har i 7 år spurt meg om når de kan ta forespørsler på alvor. I dag ga jeg dem grønt lys, tvitret Schwarzenegger torsdag.

 

Det er én måned siden 63-åringen var ferdig med to perioder som California-guvernør, og spekulasjonene raste om hvorvidt han ville vende tilbake til kinolerretet - eller prøve seg som politiker på nasjonalt nivå.

 

Og valget hans falt på Hollywood, melder Reuters. Dermed får filmbyen tilbake en god, gammeldags, fåmælt, men handlekraftig actionhelt - der den nye filmhelten er mer av Matt Damons mildere «Jason Bourne»-type.

 

Arnold Schwarzenegger har jevnlig sørget for å dukke opp på filmlerretet, sist i kameraten Sylvester Stallones actionthriller «The Expendables», der han spilte leiesoldatleder.

 

Riktignok slet sterke-Arnold en smule med å nå de samme rekordinntektene for filmene sine på slutten av forrige runde av filmkarrieren. Men med siste film før han ble politiker på heltid, den tredje «Terminator»-filmen fra 2003, suste pengene inn igjen: Den spilte inn 433 millioner dollar, over 2,5 milliarder kroner, på verdensbasis.

(©NTB)

 


Les alt om Matt Damon!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.215 sec - 1 pageviews