Olsen-tvillingene gir ut motebok

(28.02.2008, sist oppdatert 28.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

De amerikanske Olsen-tvillingene arbeider for tiden med en motebok.

Mary-Kate og Ashley Olsens litterære arbeid har fått tittelen «Influence» og gis ut av en underavdeling i Penguin-gruppen til høsten, melder nyhetsbyrået AP.

 

Ifølge forlaget vil utgivelsen inneholde «eksklusive» fotografier av Ashley og Mary-Kate tatt av den verdenskjente fotografen Rankin, og et stort utvalg av annet materiale som ikke er vist før samt intervjuer gjort av Mary-Kate og Ashley.

 

Søstrene skal skrive om kunstnere og designere som Bob Colacello, Terry Richardson og Jack Pierson.

 

- Mary-Kate og jeg har fylt «Influence» med de mest interessante, utfordrende og kreative menneskene vi kjenner - de som hjalp til med å bane vei for oss og vår generasjon, skriver Ashley Olsen i en pressemelding.

 

- Ashley og jeg har intervjuet folk som har inspirert oss, med håp om at de vil inspirere og ha noe å lære andre, skriver Mary-Kate Olsen i en annen pressemelding.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


hoho
28.02.2008 19:42
det er ASHLEY som står til venstre !

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews