Olsen-tvillingene: - Ferdig som skuespillere

(07.03.2012, sist oppdatert 07.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Mary-Kate og Ashley Olsen sier i et ferskt intervju at de ikke har noen planer om å dukke opp i TV- eller filmroller.

25-åringene har gjort det stort som moteskapere og forretningskvinner, men ble kjent allerede som babyer da de spilte i komiserien «Full House». Nå styrer de i stedet sitt eget motehus, som inkluderer klesmerker som The Row og Elizabeth And James. De forteller at de er glade for å slippe å være en del av underholdningsindustrien.

 

Sist de var å se på film var i 2004, med filmen «New York Minute», men nå er det altså helt andre ting som gjelder for tospannet.

 

- Det var på tide å ta et skritt tilbake, sier Ashley Olsen til aprilnummeret av britiske Elle. Hun legger til: - Jeg liker faktisk ikke å være midtpunkt for oppmerksomhet. Det betyr ikke at jeg er uinteressert i Hollywood. Jeg liker måten ting fungerer på der, jeg liker folk som jobber der - og følelsen av å ha mange muligheter. Men skal jeg noensinne gå tilbake dit, så blir det ikke som skuespiller.

 

Mary-Kate Olsen er helt enig med søsteren: - Jeg følte at det var på tide å gjøre noe annet, slår hun fast.

 

Nå er det lillesøster Elizabeth Olsen (23) som har tatt steget inn i skuespillerverdenen med sin rolle i filmen «Martha Marcy May Marlene».

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews