Mary-Kate Olsen snakker om oppveksten

(05.08.2010, sist oppdatert 05.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Tvillingene Ashley og Mary-Kate Olsen vokste opp i rampelyset, ettersom de fra babystadiet har medvirket i filmer og TV-serier.

Det søte tvillingparet sjarmerte en hel verden i komisåpen «Under samme tak», men den tidligere barnestjernen Mary-Kate Olsen, som nå er moteskaper og meget suksessfull forretningskvinne, medgir at det ikke bare var rosenrødt å vokse opp foran filmkamera.

 

24-åringen sier ifølge magasinet US: - Jeg ser på bilder av meg selv som barn, og jeg føler ikke noen forbindelse til dem i det hele tatt. Jeg vil aldri ønske min oppvekst for noen andre. Men samtidig ville jeg jo ikke vært den foruten.

 

Hun sier også at uten tvillingsøsteren ville det nok vært enda tøffere.

 

- Noen ganger må Ash eller jeg holde den andre igjen, eller vi dytter hverandre fram. Det er veldig nyttig å ha en annen halvdel der, vi holder kontinuerlig kontakt med hverandre.

(©NTB)

 


Les alt om Mary-Kate Olsen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews