Forsikrer klær for 10 mill

(30.06.2008, sist oppdatert 30.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Mary-Kate Olsen nøyer seg ikke med å kjøpe klær, nå har hun også forsikret garderoben sin - for 2 millioner dollar.

Kjendistvillingen, som sammen med søsteren Ashley delte rollen som minstedatteren i Tanner-familien i TV-serien «Under Samme Tak» er ved siden av skuespillerprestasjonene også blitt kjent som et moteikon.

 

Den 22 år gamle skuespillerinnen har så mange designerklær, sko, vesker og tilbehør at frykten for å miste noe har fått henne til å forsikre det hele, for en sum som lyder på rundt 10 millioner norske kroner, skriver nettstedet femalefirst.co.uk.

 

Forsikringen gjelder utelukkende klærne hennes, og inkluderer altså ikke Olsens store samling av dyre smykker. Men noen av plaggene hun nå har forsikret strekker seg opp til 125.000 kroner per plagg, og juvelen i samlingen skal være en Chanel-veske verdt rundt 200.000 kroner.

 

Sammen med søsteren jobber Mary-Kate nå med en bok om mote som skal hete «Influence». Etter planen skal den slippes i oktober.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mary-Kate Olsen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews