Flytter Mary-Kate inn med Sarkozy?

(19.07.2012, sist oppdatert 19.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den ene av Olsen-tvillingene, Mary-Kate (25), skal ifølge amerikansk sladrepresse være i ferd med delvis å flytte inn hos Olivier Sarkozy- halvbror til den tidligere franske presidenten.

Finansmannen Sarkozy (42) har kjøpt seg et townhouse i New York. Men ifølge New York Posts kilde flytter paret ikke offisielt sammen.

 

- De synes begge det er for tidlig. Men han kjøper huset for å være mer sammen med Mary-Kate. Han sier til venner at hun er det beste som har skjedd ham på lenge, hevder avisens kilde.

 

Den tidligere barnestjernen Mary-Kate Olsen later til å ha lagt skuespillerkarrieren på hyllen - og satser i stedet på motebransjen sammen med tvillingsøsteren Ashley. Det har lyktes:

 

I juni vant de med sitt luksusmerke The Row prisen som årets designer av kvinneklær under Council of Fashion Designers of America Awards - regnet som motebransjens Oscar-utdeling.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mary-Kate Olsen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews