- Ashley sparker Mary-Kate

(23.09.2008, sist oppdatert 23.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Milliardærtvillingene Ashley og Mary-Kate Olsen (22) har slått seg stort opp i TV- og moteindustrien i USA.

Men nå skriver kjendismagasinet In Touch at samarbeidet mellom de to tvillingsøstrene - som kom inn i underholdningsindustrien da de omtrent bare var for babyer å regne (i serien «Under samme tak») - langt fra er knirkefritt.

 

Ashley Olsen skal ifølge magasinet ha gitt søsteren avskjed på blankt papir. De to har arbeidet fram klesmerket The Row, men ifølge In Touch skal Ashley være lei av at søsteren prioriterer festing foran jobben. En kilde sier:

 

- Ashley har tatt et drastisk grep: Hun har bestemt seg for at Mary-Kate ikke skal være involvert i The Row mer. Hun har bedt søsteren fratre sine ansvarsoppgaver - helt til hun har fått orden på privatlivet sitt.

 

Mary-Kate Olsen kan imidlertid trøste seg med at hun fortsatt har innflytelse når det gjelder tvillingenes andre klesmerke, Elizabeth and James, som er av det litt mindre eksklusive slaget.

 

- Det er et hardt slag for Mary-Kate da The Row i stor grad bygger på hennes ideer. Hun har en unik sans for mote mens søsteren er en forretningskvinne, sier kilden videre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.229 sec - 1 pageviews