Wahlberg vil be for Michael

(17.09.2010, sist oppdatert 17.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren Mark Wahlberg sier han vil be for George Michael.

Tirsdag denne uka ble den engelske sangeren dømt til åtte ukers fengsel for å ha vært i besittelse av cannabis og for å ha kjørt bil i påvirket tilstand.

 

Wahlberg har selv vært involvert i en rekke kriminelle handlinger. Da han var tenåring ble han dømt til to års fengsel for grov vold og sonet 45 dager.

 

- Jeg var 16 da jeg havnet i fengsel og han er blitt tatt et par ganger. Han burde skaffe seg en sjåfør eller dra til Amsterdam der det er lovlig å røyke pot. Men jeg føler med alle som må sitte i fengsel. Jeg ber for ham, sa Wahlberg til den britiske avisa Evening Standard da hans siste film «The Other Guys» hadde premiere i London denne uka.

 

Michael ble arrestert i juli etter å ha kjørt inn i en fotobutikk nær sitt hjem i Hampstead nord i London. Han innrømmet å ha røyket cannabis før han satte seg bak rattet.

 

I tillegg til fengselsstraffen, må han betale 1.250 pund eller rundt regnet 12.000 kroner i bot, nær 1.000 kroner i sakskostnader og han får ikke lov til å kjøre bil på fem år.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews