Wahlberg overbeviste Scorsese

(24.09.2010, sist oppdatert 24.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mark Wahlberg tar æren for at han overbeviste Martin Scorsese om å bli medprodusent av hans TV-serie «Boardwalk Empire».

Krimserien, med Steve Buscemi i hovedrollen, hadde premiere på amerikansk fjernsyn sist helg og fikk svært gode kritikker og høye seertall.

 

- Jeg er faktisk ansvarlig for denne TV-serien. Det startet med at jeg leste boka. Jeg syntes den var storartet. Jeg ringte Scorsese med en gang. Jeg visste at dette var noe for ham. Han var ikke interessert.

 

- Jeg sa: "Marty, du må lese dette. Gangstere, dramatikk, sånt som du liker. Jeg ga meg ikke og fortsatte å kontakte ham. Til slutt leste han boka og elsket den ... jeg overbeviste ham, sier Wahlberg til New York Post.

 

Og skuespilleren Wahlberg hevder at regissøren Scorsese siden ikke har angret et sekund på at han ble med som produsent av HBO-serien som han også regisserte pilotepisoden til.

 

TV-serien bygger på Nelson Johnsons bok «Boardwalk Empire: The Birth, High Times and Corruption of Atlantic City». Alt foregår i byen under forbudstiden i USA med Buscemis karakter Nucky Johnson som den sentrale karakteren. Johnson bygger på en virkelig gangsterpamp som styrte Atlantic City i tre årtier.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mark Wahlberg!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews