Wahlberg klar for «Uncharted»

(30.11.2010, sist oppdatert 30.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Los Angeles (NTB): At spillet «Uncharted» blir film har vært kjent en stund. Men nå kommer nyheten om at Mark Wahlberg skal gjøre hovedrollen.

Regissør David O. Russell skal styre roret, og sammen har Russell har Wahlberg tidligere gjort tre filmer: «Three Kings», «I Heart Huckabees» og kommende «The Fighter». Nå er ytterligere et samarbeid spikret.

 

Det var under et intervju med MTV Blog at Wahlberg denne uken avslørte at han skal spille eventyreren Nathan Drake i filmatiseringen av Playstation-spillet. Det blir ikke første gang Wahlberg er med på å filmatiserer TV-spill. I 2008 spilte han hovedrollen i «Max Payne».

 

Wahlberg fortalte også at Russell er i gang med å skrive manus - og at man tar sikter på å spille inn neste sommer. Dessuten har man høye forhåpninger om å lokke til seg tungvektere innen skuespillerfaget til prosjektet, så som Robert De Niro og Joe Pesci.

 

- Jeg er med uansett hva David gjør, sa Wahlberg - og la til: - Men ideen er ganske absurd. De Niro som faren min, og Pesci som min onkel! Det kommer til å bli en ganske kul filmatisering, det er i alle fall helt klart.

 

Det er fortsatt uklart hva storyen kommer til å handle om, men med tanke på at verken Drakes far eller onkel er med i spillet, ser det ut til at det er duket for et helt nytt kapitel i Nathan Drakes begivenhetsrike liv, skriver svenske Aftonbladet.

(©NTB)

 


Les alt om Mark Wahlberg!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.189 sec - 1 pageviews