Tilbudt en million dollar for å slåss

(21.12.2010, sist oppdatert 21.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mark Wahlberg og Will Smith har blitt bedt om å møte hverandre i bokseringen, i håp om at det vil generere noen kroner til veldedighet.

Begge stjernene har tidligere medvirket i boksefilmer. Smith i Muhammad Ali-filmen «Ali» og Wahlberg i bokseeposet «The Fighter». Nå håper Damon Feldman, sjefen for Hollywood Boxing Federation, at de to vil møtes i bokseringen i februar.

 

- Begge gutta har trent med profesjonelle boksere og dette vil være en unik mulighet for dem til å sette ferdighetene sine på prøve, samt samle inn penger til veldedighet, sier Feldman til radaronline.com. Han vil tilby stjernene en million dollar for bryet.

 

Hvis Smith (42) og Wahlberg (39) sier seg villige til å stille opp, så vil de bokse mot hverandre i tre ettminuttsrunder i Las Vegas den 26. februar. Akkurat hvor i Vegas kampen vil finne sted er ennå ikke bestemt, men Feldman tror det kommer til å bli stor moro.

 

- De kommer nok ikke til å grisebanke hverandre, men vi håper de går inn i ringen og har det gøy mens de forsøker å vinne, sier han.

(©NTB)

 


Les alt om Mark Wahlberg!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews